8.06.2013 г., 18:28 ч.

Нима? 

  Поезия » Друга
634 0 0

Нима това е всичко?

Нима това съм аз -

едно голямо нищо,

един човек без глас...

 

Нима това сте вие -

точно като мен?

Пагубно примирие

ден, след ден, след ден...

 

Нима това сме всички -

угаснали звезди?

Обезверени и първични

без капчица мечти...

 

Нима това са те -

убийци без пощада?

Нима не знаехте -

ще горите вий във ада!

© Владислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??