8.09.2006 г., 19:44 ч.

НиМа Е ТрУдНо 

  Поезия
1175 0 1
Нима е трудно стената помежду
ни да свалиш?
Нима е трудно гордостта си ти да
победиш?
Нима е трудно ръката ми във
своята да подържиш?
Нима е трудно със малко щастие
да ме дариш?
Нима е трудно болката да
споделиш?
Нима е трудно къстче във сърцето
си за мен да отделиш?

© Цветиту Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стихът ти е много искрен, плод на силни чувства. Малко натежава, когато всички думички в края завършват на "...иш".
Предложения
: ??:??