8 sept 2006, 19:44

НиМа Е ТрУдНо 

  Poesía
1095 0 1
Нима е трудно стената помежду
ни да свалиш?
Нима е трудно гордостта си ти да
победиш?
Нима е трудно ръката ми във
своята да подържиш?
Нима е трудно със малко щастие
да ме дариш?
Нима е трудно болката да
споделиш?
Нима е трудно къстче във сърцето
си за мен да отделиш?

© Цветиту Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Стихът ти е много искрен, плод на силни чувства. Малко натежава, когато всички думички в края завършват на "...иш".
Propuestas
: ??:??