2.06.2007 г., 21:44 ч.

Нима е вярно 

  Поезия
547 0 1
Нима е вярно, че ще те забравя,
нима е вярно, че болката ще отлети
и няма спомени за теб да има,
и сърцето няма да кърви?

Нима е вярно, че ще свърши всичко
и всяка рана времето ще заличи,
и душата пак ще е готова
да обича и боготвори?

Нима е вярно, че със друг ще съм щастлива
и бих отишла с него аз на края на света?
Не! Това са думи празни...
и единствено със тебе аз пак мога да летя...

© Камелия Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??