7.01.2005 г., 16:08 ч.

Нима е възможно 

  Поезия
1011 0 1
Нима възможно е да кажеш "Аз те мразя"
на човека, в който си се клел до гроб?
Нима възможно е бледен спомен
да не пазя за отминала любов?

Нима на улицата днес ме непознати?
И отминаваме се само с поглед плах?
Нима ноща се любехме,
а мразехме се сутринта?

Нима възможно е да кажеш просто
"Сбогом" без нито вик и зов?
Не съществува думата "забрава"!
Не се забравя вчерашна любов!

© Силвето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??