20.09.2013 г., 21:48 ч.

Нима забравих... 

  Поезия » Любовна
691 0 1

Нима забравих, че животът е измама, 

че всичко в него е една лъжа.

 

Нима забравих - любовта голяма 

я няма и никога не е била.

 

И сънища възкръснали от пепелта ми

ще те събуждат в мрака вцепенен.

 

Ще леденее в тебе песента ми, 

ще се проклинаш, че остави мен.

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??