8.04.2018 г., 17:30 ч.

Нищо не бих променила 

  Поезия » Любовна
456 2 0

Не бих променила нищо в нашата история 

и не би ме разколебала никаква теория.

Не бих премахнала епизод, нито реплика дори,

защото би се променил начинът, по който огънят гори. 

 

Нищо не се е случило без видима причина,

красиво е всичко, блести като месечина.

А ти, любими мой, нещо би ли променил,

или като мен обичаш всичко и си го съхранил? 

© Катя Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??