Не бих променила нищо в нашата история
и не би ме разколебала никаква теория.
Не бих премахнала епизод, нито реплика дори,
защото би се променил начинът, по който огънят гори.
Нищо не се е случило без видима причина,
красиво е всичко, блести като месечина.
А ти, любими мой, нещо би ли променил,
или като мен обичаш всичко и си го съхранил?
© Катя Павлова Todos los derechos reservados