24.11.2006 г., 22:16 ч.

нищо не ти дължа 

  Поезия
741 0 0
Аз те исках до лудост,
а ти ми отвърна с лъжа.
Всичко било е заблуда,
но нищо на теб не дължа...

© Илияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??