11.07.2007 г., 9:27 ч.

Нищо ново под слънцето или За приятелствата и предателствата 

  Поезия
575 0 8
Иде хлад от очите ти. От моите – също
и без тебе, за кой ли път вече, замръквам.
Беше в моя живот като хляба насъщен,
а сега те откъсвам, от себе си късам…

Зее болно в душата след теб празнота.
Разгневена. Огромна, като вяра в приятел.
Като сянка студена. Тежка като вина
и неочаквана. Като предателство.

Нищо ново под слънцето. Просто умира
едно старо приятелство с доверчиви очи.
А сърцето ми черна горчилка събира
и безкрайно, и глухо, и тежко мълчи…
09.07.2007г



© Ружена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??