25.12.2014 г., 16:32 ч.

Но не и за теб 

  Поезия » Любовна
502 0 0

Сипи ми още

от твоята любов,

дай ми още

от твоя огън.

 

Да ме напиеш не можеш,

вино във вените ми има,

да ме изгориш не можеш,

жар птица съм аз.

 

И последната капка ще изпия,

и последната искра ще поема,

в нея ще изгоря

и от нея ще се преродя.

 

Като огън чист,

но не и за теб!

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??