18.10.2011 г., 17:48 ч.

Но ние сме насреща силни 

  Поезия » Философска
1124 0 1

 

Пред нищо няма да се спра
и ще намеря път към тебе.
Та между нас това не е игра -
завистниците да треперят.

 

Не им харесва живото ни слово,
нима пък някой ги и пита?
Добре - изтриваме го и готово.
Платено ли е - значи е изпито.

 

Горчилката с отровата ще смесят
и без да питат колко ни боли,
в интрига долна ще замесят
сплетни, и клюки, и лъжи.

 

Но ние сме насреща силни,
защото знаем естеството,
изпитали сме мъките родилни
в божествения път на тъждеството.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??