8.05.2008 г., 6:06 ч.

Но теб те няма! 

  Поезия
592 0 1
 

Но теб те няма!

 

Липсваш ми -

като дъжда в пустиня!

Открадна  сърцето ми -

както вълна открадва мида.

Самотна съм -

като фар в  окена.

 

Но теб те няма!

Но теб те няма!

 

 

Дъжд вали

и пее любовна песен.

Пий сълзите ми,

любов лъжовна.

Отне младостта ми

като снежна лавина.

 

Но теб те няма!

Но теб те няма!

 

За да видиш как

от сърцето ми остана пепел.

А от  залеза остава спомен.

Ти в душата ми си трън отровен.

И шамар целувката отбрули.

Както вятър звездите ще запали!

 

Но теб те няма!

Но теб те няма!

 

© Боряна Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Готино пишеш! И продължавай да го правиш имаш какво да развиваш!
Предложения
: ??:??