8.09.2018 г., 18:05 ч.  

Ноктюрно 

  Поезия » Любовна
389 1 4


Чакам те, но теб те няма.
Искам те, но ти не знаеш.
Липсваш ми, но тя на тебе липсва.
Чувствам те, но ти дори не ме познаваш.

 

Ти си там, о, нейде под небето!
А аз съм тук... под същото небе.
Аз пращам ти целувка в тишината,
а болката разцепва я на две.

 

С това аз свършвам, но не е раздяла.
Ще чакам да те видя утре пак.
Звездите ще крещят, Луната бяла
ще лее сълзи в пагубния мрак.

 

1998

 

© Хел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??