5.08.2009 г., 0:29 ч.

Ноктюрно за любовта 

  Поезия » Любовна
554 0 2

Това не са просто думи, за да замажа сегашното положение,
това е моето кратко, но истинско любовно обяснение...
Кратко е, защото редовете никога няма да стигат,
но истинско е, защото думите право от сърцето излизат!
Обичам те!

Даже когато съм ти адски ядосана,
обичам усмивката горчиво захаросана,
обичам те все повече със всеки изминат ден,
обичам те, когато ми казваш, че си само за мен!
Липсват ми прегръдките ти, когато за секунда те няма,
липсват ми тогава думите, които ме карат да съм засмяна...
Обичам да те гледам, когато спиш,
просто не знаеш колко си сладък -
как устните леко кривиш
като най-красивия сънчо малък...
Обичам да ми казваш колко много ме обичаш,
обичам да чувам с каква нежност името ми изричаш...
Всяка секунда искам до мен да те имам,
всяка вечер искам до теб да заспивам
и всяка сутрин нови светове в прегръдките ти да откривам...
Искам да ти кажа и колко те обичам,
искам сега да знаеш как душата си пред теб събличам...
Ще те целувам днес, но и утре пак ще бъдеш мой,
за мене ти, Асене, си повече от поредното момче - ти си моят герой!

Искам само да знаеш колко много те обичам, Асене!

© Криска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Както съм казвала и преди.. Не пиша стихотворения.. пиша рими, просто рими като за хип хоп тракове.. Исках да ги споделя и с другите, това е
  • Много хубаво! Няма много поезия тук. Това е едно стиховизирано есе... Тоест - нищо! Ако искаш да му кажеш нещо, просто му го кажи в очите. Така ще свърши по-добра работа, отколкото това тук...
Предложения
: ??:??