В небосвода слънце залязва,
сам не зная накъде отивам.
Някой нишката на живота срязва,
горчивата чаша ще изпивам.
Към вечността отправям взор,
угнетен от участ неизбежна.
Заключен в мрачен затвор,
ще пропадна в пропаст безнадеждна.
© Георги Всички права запазени