28.11.2007 г., 16:45 ч.

Нощ 

  Поезия » Пейзажна
1379 0 4
Нощ


Нощ е.
Пълнолуние, Луната зад облаците се подава.
Със студените си лъчи всичко наоколо огрява.

Нощ е.
Времето на всички тъмни същества.
Нощта не бива да се свързва със тъга.

Нощ е.
Време на вълшебства и магии.
Ето стар магьосник ново заклинание твори.

Нощ е.
Времето, което много хора мразят.
И за него грешно мнение си вадят.

Нощ е.
Романтичното от нашия живот.
Идва с тихия звук на нощния шепот.

© Иван Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??