24.06.2008 г., 0:23 ч.

Нощ нежна... 

  Поезия » Друга
837 0 6

                 Нощ  нежна



 

Притихва нощ,  ех, топла и нежна,

стихна улица... отплува морен ден...

Навсякъде липи омайно ухаят

и ветрецът приседна тихичко до мен...

Прохладна и мила нощта ме обгръща,

луната блещука, гали с меки лъчи,

сънят при нас с обич се завръща,

притваряш с мен... и ти... морни очи...




© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??