9.02.2008 г., 14:02 ч.

Нощ омайна, сладка 

  Поезия » Хумористична
682 0 3
Вино тежко тази нощ отпивам,
как прониква плавно в мен и
с кръвта ми смесва се -
ума ми замъглява.
О, не - не ми стига.
Искам още - втора, трета, пета чаша.

Next level ...
продължавам с цигара тънка -
сетивата да доотпусна.
После пурата запалвам
и чувствам как отслабвам.
Ха-ха...

Наргилето вече е готово -
леле, велико е.
О, и сушена тревица -
върхът е.
Довършвам се,
скоро ще излитам.
Дайте ми крилата, ей.
Откога го чакам тоз момент?

Нощ каква, а?
Алкохолен и тютюнев оргазъм -
луда е младостта!
Къде съм, вече не знам.
Смехът ме завладя, ха-ха-ха...

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??