Нощ за двама...
поезия
от
Сър Димитри
На масата чаровно украсена,
седим отново с теб – ръка в ръка,
и дланите ни галят се сплотено,
свещта притрепва заедно с дъха!
Навън е тихо, спят дори звездите,
до мен си ти и пазиш моя свят
и все по-силно чувствам, че мечтите
ще сбъднем с тази обич между нас!
Това е този миг – щастлив и вечен,
във който се събират две сърца,
да бият заедно навеки са обречени,
щом толкова прекрасна е нощта!
Принцесо моя – приказка наяве,
намерих те през много планини,
аз, твоят Принц за любовта ти жаден,
сънувам със отворени очи!
© Copyright, 2013 г.
© Сър Димитри Всички права запазени