1.06.2017 г., 0:24 ч.

Нощем 

  Поезия » Любовна
398 1 9

Нощем сън сънувам за любов

ти си пак в мечтите ми големи

искам те до мен, на всичко съм готов

дай ми шанс да те обичам

 

Нощем пак ще бъда казанова

ти си моята  малка принцеса

искам тебе моя любов

дай ми шанс да те обичам като цвете

 

Нощем пак витая за целувките ти

ти си моята мечтана жена

искам тебе, разбери ме любов

дай ми устните си, направи ме живот

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??