2.09.2012 г., 0:42 ч.

Нощен импулс 

  Поезия
573 0 1

Сибирски студ, в лятна нощ.

Мрачен катарзис, в райска градина.

За миг си качен на небето,

после тежиш дълбоко в морето.

 

Искрици надежда очакваш.

Даже сам си ги пускаш.

Но вече и сам не вярваш.

Без глава напосоки се втурваш.

 

Отекват звуци на добро и зло.

Мислите ти са напукани от злоба.

Осезанието ти не е по-добро.

Самозалъгвайки се, че си объркан  от бога.

 

Топлината ти остава,

щом отвътре не, отвън да намериш.

И тогава да запява -

пламъка на своята съвест да намериш.

© Дан Дан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??