13.06.2017 г., 13:35 ч.

Нощна пеперуда 

  Поезия » Бели стихове, Свободен стих, Друга
1051 0 8

Събуди ме среднощна

                                      жажда –

станах,

отидох до кухнята,

налях си чаша

                                      вода,

изпих я,

затворих очи,

изправих глава нагоре и

                                      поех въздух –

удовлетворение –

отворих очи

и дълго се гледахме с една

                                      нощна пеперуда.

© Драгомир Лаброев Всички права запазени

00:46 ч.

12.6.2017

Драгомир Лаброев

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??