8.09.2019 г., 11:37 ч.

Нощна прохлада 

  Поезия » Любовна
869 0 1

Под небеса лунни,

под звезди безброй,

аз виждам очите ти чудни,

що спасяват ме от зной.

 

Свърши горещият ден,

сега усещам хлад приятен

и към теб съм устремен –

към ангел от рая пратен.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво! Много романтично. Тази дама на сърцето е щастливка...
Предложения
: ??:??