5.12.2012 г., 10:47 ч.

Нощни усещания 

  Поезия » Друга
391 0 0

Нощни усещания

 

Разпилени парченца...

Усещания,

копнежи,

мечти,

надежди.

И... обич.

Интимни мигове,

съзерцания.

Разпилени мигове 

в блусово безвремие.

 

Ванко Николов(Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??