6.06.2010 г., 21:29 ч.

Нощта 

  Поезия » Друга
1017 0 11

Прошумоля

измокрена гората.

Облаче

прецапа изведнъж

под кротичкия дъжд.

Заспа

унесена тревата,

скри се

отведнъж луната.

Нощта

обви земята,

обсипа

небето със звезди.

Отекват

само калните ù стъпки,

решила

да накара всичко да заспи.

 

© Ирена Чинтова Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??