13.08.2008 г., 10:34 ч.

Носталгия 

  Поезия » Любовна
442 0 2


От залива ли идва тази нечовешка песен
и кой я пее с този тъжен глас
за любовта през зимата, раздялата през есен?
Притворила очи, откривам нас.

Каква любов, тоз` глас е ангелски, дет` пее,
нима е слязъл от небето заради мен?
Навред, наоколо носталгия се рее,
дори и Бог е тъжен в този ден.


                                        13:46 ч.
                                        30. 06. 08 г.

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??