20.01.2011 г., 19:21 ч.

Нота 

  Поезия » Друга
569 0 0

 

                         Творецът композира...

                         Ноти.

                         От цяла

                                    до шестнайсетина.

                         Пауза.

                         Отново -

                                            колко понеса.

                         Нотите

                                    в симфония

                                                  да израста.

                         В типична,

                                     различна,

                                                  лична        

                                                         октава.

                        Изборът                              

                                            на мен оставя.

                        Всяка

                                       нота -

                                                  на живота -

                        ще изпея,

                                   може да я изръмжа...

                        Но дяволите да ме вземат,

                                                ако я...

                                                      проблея?!!                                           

© Калина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??