29.07.2014 г., 20:30 ч.

Нов ден 

  Поезия » Друга
394 0 0

 Слънцето изгрява,

искрящо в светлини.

Отново предвещава

музика, лъчи.

 

Далече от умората

в хорските души,

една душа, създадена

да живее сред звезди.

 

Нагледно-мила, нежна,

но вятърът бучи

със сила скорострелна

зад сините очи.

 

Светът се уповава

на нейните мечти.

Ако мислиш, че си струва -

в живота ù скочи.

© Мария Бум- бум Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??