9.11.2007 г., 9:12 ч.

Нов живот не искам 

  Поезия » Любовна
875 0 2

Сякаш почвам нов живот,
нов живот - ала без тебе,
без караниците, целувките,
и без твоите усмивки денем.

Нов живот, но нежелан,
без желание да го живея,
нямам сили да го водя -
да не мога да се радвам, да се смея.

Нов живот не искам аз,
по-добре да съм умряла,
живот за мен не съществува,
как да дишам като те няма?

Денят ми няма смисъл,
щом не видя тебе, бебе,
как да живея ми кажи,
живот ли ще е, ако е без тебе?

© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??