19.03.2019 г., 22:44 ч.

Нов живот започвам да живея 

  Поезия » Друга
383 0 0

Нов живот започвам да живея,
старият от днес оставям,
дори и мъчно да е, ще се смея,
болката от днес забравям.

Живота стари, вече си е отишъл,
от кога за нов живот копнея,
здравей животе и добре дошъл,
нов живот от днес, започвам да живея!

Забравям аз за болка застояла
и за злото в мен, където се посяло,
изхвърлям всичките сълзи, който съм събрала,
започвам аз живота отначало.

На всичките предатели прощавам,
забравям сякаш нищо не е станало,
стария живот от днес оставям,
започвам новия с добро начало!

Различна съм и друга вече,
сама със себе си ще се събирам,
от старите приятели, ще съм далече,
нови ще започна да намирам.

Забравям всичко дето ми напомня,
за стария живот и тежко бреме,
забравям всичко, нищичко не помня,
започвам отначало в ново време.

Старият живот от днес оставям
от кога за нов живот копнея,
всичкото си минало забравям
и нов живот от днес, започвам да живея!

 

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??