Нов сценарий
За него съм бледа зора в кръгозора,
искряща през нежна тъга,
Отчаяно търсеща в него актьора,
играещ любовна пиеса сега!
За него съм неразцъфнала пъпка на роза,
разпръскваща ароматна тъма,
жадувано гонеща него – Актьора,
диктуващ на сърцето ми ритъма!
За него съм непоявила се още планета,
мъждукаща с обрана светлина,
пламенно вярваща, ценна монета…
Актьорът - страстна моя бъднина!
© Манипулирам Всички права запазени