31.12.2008 г., 8:17 ч.

Нова година 

  Поезия
892 1 20
 

НОВА ГОДИНА

 

 

Минути остават от старата,

равносметка си правя набързо -

с какво успях да се справя,

какво оставих за другата.

Звън отекна, часовникът бие,

веселба е, шампанско се пие,

фойерверки в нощта заиграха

и радост над света разпиляха!

Да пием за Новата година!

Да си пожелаем здраве и любов!

Да изпеем песента любима!

Да загърбим живота суров!

 

Наздраве приятели!

Щастлива Нова година!

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??