Dec 31, 2008, 8:17 AM

Нова година 

  Poetry
894 1 20
 

НОВА ГОДИНА

 

 

Минути остават от старата,

равносметка си правя набързо -

с какво успях да се справя,

какво оставих за другата.

Звън отекна, часовникът бие,

веселба е, шампанско се пие,

фойерверки в нощта заиграха

и радост над света разпиляха!

Да пием за Новата година!

Да си пожелаем здраве и любов!

Да изпеем песента любима!

Да загърбим живота суров!

 

Наздраве приятели!

Щастлива Нова година!

© Валентин Добрев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??