3.01.2008 г., 10:03 ч.

Нова Година 

  Поезия » Друга
907 0 2

НОВА ГОДИНА

На прага сме на новата година,
на старата в последния и час,
и чакаме с трепет несравнима
да чуем пак камбанения глас.


 

Говорим си за таз година,
отминала за миг почти.
В която преживяхме ний мнозина
и гняв, и страх, и сбъднати мечти.


 

И чакаме при нас да дойде
година нова и добра.
На старата да кажем сбогом
и в новата да влезем с гордо вдигната глава.

 

Пожелавам на всички успешна и изпълнена

със сбъднати желания 2008-ма година.

© Христо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пожелавам ти през тази 2008 година само добро да ти се стоварва на главата!!!
    Хубав стих, хубави пожелания!
  • Благодаря, ти Христо !
    пожелавам и на теб много обич и късмет.
    с обич.
Предложения
: ??:??