31.12.2010 г., 14:56 ч.

Нова година 

  Поезия » За деца
6484 1 22

НОВА ГОДИНА

В бяла, снежна пелерина,

в полунощен звезден час,

идва Новата година

с грейнали очи при нас!

Идва с вяра и надежда,

идва с хиляди мечти,

към доброто ни повежда,

дето любовта цъфти.

Хайде всички да запеем

песента на радостта

и сърцата си да слеем

за доброто на света!

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??