16.12.2016 г., 22:48 ч.

Нова година 

  Поезия » Друга
514 0 0

И таз година се изниза и пак равносметка ще направим.
Само хубавото ще остане, лошото ще го забравим.
Поуки не една-две взехме си отново.
Мисля, време е за нещо ново.
Много сълзи се проляха, но и безумно щастливи моменти изживяхме.
Нов свят преоткрихме и какво е от другата страна видяхме.
За пореден път си казваме, че започваме наново.
Но бързо към старите навици се връщаме отново.
Няма значение, важното е себе си да не загубим.
Важното е всяка сутрин благодарни да се будим.

© Меги Матева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??