13.07.2013 г., 0:29 ч.  

Нова любов 

  Поезия » Любовна
473 0 0

Влак...                                                                                                                                                              И гара.                                                                                                                                                     Чакаща жена...                                                                                                                                            Залезът на слънцето...                                                                                                                              Отронена сълза.                                                                                                                                 Птиците отлитат...                                                                                                                                       Идва есента.                                                                                                                                               Вятърът ù казва:                                                                                                                                          "Чакай пролетта!"                                                                                                                                                                                                                                    

© Теодора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??