9.07.2010 г., 19:51 ч.

Нова надежда 

  Поезия » Любовна
737 0 0

След поредното падение

се изправям пак,

търсейки посока, решение,

търсейки знак.

 

Загледан във младата любов, двойките по пейките,

някои търсят усет нов, други, делейки се,

поемат неумело по непознати пътеки,

в мечти и в блянове летейки.

Докато живота не ги събори

и желанията им като любима стара дреха разпори.

 

Нов зов, нова надежда,

към теб устремено ме води тя,

нови мечти, очи към теб свеждам,

любовта ни е сякаш звучна мелодия.

© Серафим Аянски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??