След поредното падение
се изправям пак,
търсейки посока, решение,
търсейки знак.
Загледан във младата любов, двойките по пейките,
някои търсят усет нов, други, делейки се,
поемат неумело по непознати пътеки,
в мечти и в блянове летейки.
Докато живота не ги събори
и желанията им като любима стара дреха разпори.
Нов зов, нова надежда,
към теб устремено ме води тя,
нови мечти, очи към теб свеждам,
любовта ни е сякаш звучна мелодия.
© Серафим Аянски Все права защищены