4.12.2007 г., 14:12 ч.

нова надежда 

  Поезия » Друга
830 0 3
Напълно сам
и празно объркан
съм изглежда.
Искам само да знам
защо изтърка
се твоята надежда.

Промени се всичко
и от мен започна
да се нарежда.
А ти надничаш,
еднопосочна,
за нова надежда.

Но имам в момента
за себе си само
надежда -
до пурета
и евтин Black ram
всичко свеждам.

Нямам си представа
накъде плахо
ме повежда,
Но й се отдавам.
И ти махам,
за нова надежда!

© Александър Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??