19.05.2022 г., 17:47 ч.

Нова обич 

  Поезия » Любовна
273 0 0

Безбродна и тежка душата се свлича

в топли завивки от гнила любов,

земята погалва, крилото на птица,

но бързо полита към своя живот.

Тя песен ми носи, копринено мека

разтапяла чистата лятна роса,

пречиства земята от гнилата дреха

на обич безлична, измамна и зла.

 

© Гергана Караджова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??