4.09.2011 г., 23:07 ч.

Нова страница 

  Поезия » Любовна
618 0 3

Погледнах те в очите,
разбрах, че ще те имам.
Няма да е лесно,
ще бъде интересно.
Прехапа нежно устни,
прошепна ми да се откажа.
усмихваш се тайно,
чудиш се, -
чувството дали е трайно?
Говориш ми за граници,
но мисля, че е време за нови стрници. 
    
Признай си, че и ти ме искаш, 
недей чувствата си да притискаш,
не ги заравяй под земята,
нека да вилнеят в небесата.
Не им заключвай вратата,
която води към свободата.
Просто остави ги в ръката на съдбата.
И нека тя ги води
по стълбата на светлината.

© Борислав Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Е, жените обичат да ги ухажват. Така, че имай търпение. Поздрав!
  • Благодаря
  • "Просто остави ги в ръката на съдбата.
    И нека тя ги води
    по стълбата на светлината."...Когато чувствата се появят...това е най доброто,което би трвбвало да направим!!!...Поздрави за добрия стх!!!
Предложения
: ??:??