21.07.2018 г., 2:48 ч.

Нова страница 

  Поезия » Любовна
395 0 0

Нова страница в живота си обръщам,

назад не искам да се връщам,

да съм щастлива и без сълзи искам,

до теб от щастие с криле да плискам.

 

Научих се с грешките да живея,

научих се без музика да пея,

сега искам на воля от кладенеца вода да лея

и боса да тичам по крайбрежната алея.

 

С теб искам да бъда сега,

дори да горим двамата в Ада,

да бъдем за хората страшна заблуда,

в простора да сеем, като волна пеперуда.

 

Обещай ми, че единствена ще бъда аз,

единствена в сърцето ти ще грея,като елмаз

и назад аз никога не ще се върна,

защото нова страница в живота си обърнах...

© Александрина Балчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??