10.12.2021 г., 14:40 ч.

Новата 

  Поезия
499 0 0

Уморена си тръгва годината стара

последна страница прелиства, преди да отлети.

Каквато и да беше, беше в своята премяна,

към някои много щедра, а други ощети.

 

В последните минути на декември

натрупват се емоции в щастливите сълзи.

Придружени от възторзи най-звънливи

Година Нова влита в искрящите очи.

 

И нека да се знае и нека да се вярва,

Тя идва по- различна с честитата съдба.

За гладните предлага заслужена трапеза

за търсещите правда, не носи тя вина.

 

Подаръци ни носи в различните сезони

Време подарено със заряд и честоти.

Година нова иде с кош от изненади.

Порталите разтваря  към  нови висоти.

© Валя Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??