20.12.2016 г., 17:08 ч.

Новата реалност 

  Поезия » Философска
434 1 1

Ох, как обичам, когато съм влюбена в този живот
и без да се притеснявам за някакъв си азот,
се взирам във вечно моето червено небе! 
Точно преди денят в сън да се погребе, 
аз се оставям цяла да го почувствам, 
а на тез - "душевно слепите" определено много им съчувствам.
Какво ви липсва, за да сте щастливи сега? 
Отговорът ще заличи заблудата ви досега. 
Нима си мислите, че най-щастлив е от живота, 
онзи който притежава няколко имота?
Не звучат реално тези думи, знам. 
Няма да повярваш, докато не видиш сам,
използвайки душата, вместо очите,
на мозъка му казвате, че просто ще мълчите. 
О, какво прекрасно ново измерение!
Ще се влюбиш в новата реалност – давам уверение.


 

© Теодора Всички права запазени

И стига си чел това съобщение

и направи му на практика едно обобщение.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??