14.01.2020 г., 20:56 ч.

Нови любови 

  Поезия » Любовна
560 0 0

Смело мога да твърдя, че няма невъзможни. 

Такива дето са незаменими.

Има само хора - сложни.

Както казват те "незабравими".

 

Трудни за обичане са много,

те са със сърца разбити.

Нявга също са умирали за някого,

днес зад маските живеят скрити.

 

И ако готов си да дадеш -

вяра и любов, търпение.

От доверие и мост да създадеш.

Ще получиш обич, без съмнение.

 

Приготви се да изтриеш

хиляди предишни рани.

Чак тогава може да откриеш

топлина от нежни длани.

 

Покажи, че няма как

цял живот да страдаме по бивши

Казват, че за всеки има влак...

Нов, а не предишни.

© Петя Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??