14.04.2024 г., 9:25 ч.

Новият Наполеон 

  Поезия
80 0 0

Иска този пресмел

Макрон Емануел,

като Нерон,

да запали и изгори

     с война Земята.

 

Сиреч, да повтори съдбата

                       на Наполеон.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??