Apr 14, 2024, 9:25 AM

Новият Наполеон 

  Poetry
78 0 0

Иска този пресмел

Макрон Емануел,

като Нерон,

да запали и изгори

     с война Земята.

 

Сиреч, да повтори съдбата

                       на Наполеон.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??