http://www.vbox7.com/play:eee169d9
Кой ли така е решил,
Новата година
да започва с името Васил?
Харесвам всички имена,
да живея за другите,
това е моята съдба.
Пред мен посоката чертаят
сини хоризонти,
те на чувствата влияят.
Прегръщам от душа
всеки божи ден
всички хора по света.
Останете все така добри,
щастие и радост
да има във Вашите очи.
Бъдете вяра и опора,
за хората до Вас
раздавайте се без умора.
Следвайте своите мечти,
като огнен Феникс
да озаряват Вашите дни.
Посрещайте изгрев нов,
ставайте с мисълта
да сте извор на любов.
Послушайте днес сърцата,
пуснете в тях
да влезе светлината.
Винаги ще Ви обичам.
Вие сте за мене
свят вълшебно-поетичен.
© Васил Георгиев Всички права запазени
Поздрави!